System.ArgumentNullException: Value cannot be null. Parameter name: value at System.Web.Caching.CacheEntry..ctor(String key, Object value, CacheDependency dependency, CacheItemRemovedCallback onRemovedHandler, DateTime utcAbsoluteExpiration, TimeSpan slidingExpiration, CacheItemPriority priority, Boolean isPublic) at System.Web.Caching.CacheInternal.DoInsert(Boolean isPublic, String key, Object value, CacheDependency dependencies, DateTime utcAbsoluteExpiration, TimeSpan slidingExpiration, CacheItemPriority priority, CacheItemRemovedCallback onRemoveCallback, Boolean replace) at System.Web.Caching.Cache.Insert(String key, Object value, CacheDependency dependencies, DateTime absoluteExpiration, TimeSpan slidingExpiration, CacheItemPriority priority, CacheItemRemovedCallback onRemoveCallback) at Common.Helpers.Helpers.CacheHelper.GetCacheItem[oType](String key, GetCachedItemDelegate getCachedItemDelegate, Double minutes) at ikgrane.controls.web.controls.EventorViewer.BindData() at ikgrane.MasterPage.BindData() at ikgrane.MasterPage.Page_Load(Object sender, EventArgs e) IK Grane Arendal Orientering
Velkommen
Om klubben
Arrangement
Granestua Tursenter
Turorientering
Bilder
Kart
Generalsponsorer:
Sparebanken Sør
Frende forsikring
Staerk & co as
Draktsponsor:
Trimtex
Frende forsikring
Grasrot andelen

Grønne turer

«Grønne turer» er kort fortalt enkle turorienteringsposter i nærmiljøet, som er en god introduksjon for dem som ikke har prøvd orientering tidligere.

  • Minst 3 ulike enkle turorienteringsløyper, «grønne turer», der minst en av dem er i direkte tilknytning til Frisklivssentralen (der det finnes)
  • Tilby skolene «Grønne turer» i sitt nærområde
  • Legge turene ut på turorientering.no og inngår som en del av klubbens turorientering
  • Den «Grønne turen» ved Frisklivssentralen (èn annen hvis ikke FS finns) skal være gratis

Grane Arendal Orientering ønsker å tilby grønne turer til Arendals befolkning og har valgt Myra, Rånaskogen, Fløyheia, Granestua og Hoveodden som sine områder i 2014. Turene på Hove er spesielt tilrettelagt for folk i rullestol og med barnevogn. Kart kan lastes ned på http://turorientering.no/grane/turer/2014. Det kreves minimalt med orienteringskunnskaper for å kunne gjennomføre turen.

Slik fungerer det

Vi har plassert ut ett antall poststolper på forskjellige plasser i Arendal Kommune. Kartene er lagt ut på www.turorientering.no/grane og ligger gratis til nedlasting under Turer på websiden. Så kan du velge om du vil laste ned og skrive den ut eller om du vil ta med mobilen og se på kartet på den.  Vi har markert vær stolpe med en ring og i skogen står en stolpe med et skilt med postnummer og kode på. Din utfordring er ved hjelp av kartet å forsøke og finne så mange stolper som mulig.
Stolpene har vanskelighetsgrad grønn. Herav navnet Grønne turer. Poster med vanskelighetsgrad grønn er poster som er lette, de ligger på eller rett ved tydelige ledelinjer som stier bekker osv. og du kan følge stier eller veier mellom vær post.

Parkering

På hvert kart er det markert en P. Her er det anbefalt og parkere, hvis du ikke bor helt i nærheten av kartet. P’en er også i nærheten av der startstolpen står.        

Konkurrer og Vinn

På vær poststolpe står det en kode. For vær slik kode som du registrerer på www.turorientering.no/Grane vil du automatisk få et lodd med sjanse for å vinne premier. Finner du alle postene i årets konkurranse og registrerer dem så gir det deg en ganske god vinnersjanse.

God tur! smiley

Poengjakten 2015
<- Forrige   Start   Neste ->

<- Forrige   Start   Neste ->
Stifinnern
Grønne turer